van veel wat

Hello!

Wees welkom op deze pagina. Hij is nog jong, hij is nog fris. Maar we gaan er keihard tegen aan! 


maandag 10 januari 2011

coming out of the closet met de ideale fantasieman dus

Aangezien ik geen relatie heb kan ik daar gerust over schrijven. Niemand is toch beledigd.

- uiterlijk: doorgaans val ik op creoolse types. Café au laits met dreadlocks. Is me toch al een paar keer overkomen (Lenny Kravitz!). En ik heb ook een zwak voor Zuiderse types. Mediterranen met een dikke donkere haarbos, grote felle blauwe sprekende ogen met lange (gekrulde) wimpers (superzwakte van me) en een gebruinde huid. Wow! Gespierd hoeft niet maar goed in het vlees zitten wel (wat niet persé hetzelfde is als dik), mannelijk gebouwd met slanke benen. En een lekkere ronde kont. En ik mag dan zelf klein zijn, doorgaans heb ik het toch voor grotere mannen. Die wat ijdel zijn (en dan zegt iedereen dat ik op gladde jongens val). Ik heb dus ook een zwak voor bovenstaande beschreven mannen wiens hemd openstaat, ja echt dus, alweer zo'n superzwakte van me. Maar dan zonder borsthaar met gouden ketting want dan wordt het fout en too seventies. En ik heb dus net Alain Delon en Lenny Kravitz beschreven.

Ooit heb ik es vermeld dat ik een zware Take That fan werd enkel na het zien van Robbie Williams foto in een tienerblad. Om bovenstaande reden dus. En onderstaande video had ik natuurlijk zelf ook op video staan.


-karakter: lief zijn is heel belangrijk voor me. Een man die kan luisteren is sowieso sexy. En een galante man is ook sexy. Zo iemand die "Dankje." zegt als je hem iets geeft. Ik vind het ook wel leuk als hij zichzelf niet op de eerste plaats zet want daar hoor ik. En een beetje verlegen is schattig, een beetje, net zoals bescheidenheid siert. Een open mind is ook van tel want anders klikt het nooit. En lief zijn dus, niet alleen voor mij maar voor de hele wereld! En ik val ook meer op rustige mannen, omdat ik zelf niet zo rustig ben.

-intelligentie: ja, da's best wel belangrijk maar ik vind het oké als ik slimmer zou zijn (haha!). Ik wou vroeger altijd een man die minder slim is dan mij omdat ik dat best schattig vind. De ideale fantasieman, zoals ik hem heb bedacht, kwam mee met de school en had behoorlijke punten enkel en alleen omdat hij zich harder inspande dan de rest. Dat soort intelligentie dus. Tegenovergestelde van wat ik deed in m'n schooltijd want ik ben pas op de unief werkelijk beginnen studeren. In de lagere school deed ik echt, echt helemaal niets. Helemaal niets. Da's dus niet echt het geval met de ideale fantasieman. Zelfs in de lagere school werkt hij er al voor en wordt daarom wat dommetjes genoemd. Vind ik best schattig. Maar een diploma is wel belangrijk. Dat dan weer wel. Net zoals ik interesses ook belangrijk vind, maar dan niet in voetbal ofzo.

Janet Jackson met mijn fantasieman. En zijn naam is Gary Dourdan.


Voilà, dat is mijn ideale fantasieman die ik bedacht toen ik een jaar of negen was. En ik ging daar best wel ver in want hij kreeg toen zelfs van me een naam, Alex. Niet omdat ik dat zo'n mooie naam vind, ik vond gewoon om de een of andere onverklaarbare reden dat hij zo moest heten. En kom me niet vertellen dat hij niet bestaat want ik heb hem al ontmoet. Echt waar, ik viel bijna van m'n stoel ofzo want zoiets geloof je nooit. En toch is het zo, alleen is dat niet echt een goed verhaal: men heeft me vast heel erg willen pesten door me met hem te confronteren. Laat ik dus dan maar, nog es, Alain Delon posten. Alain Delon en Alex. Zelfs de namen lijken wat op elkaar.


Madonna met mijn fantasieman, Alex (!) McArthur


Nick Kamen, altijd een fantasieman



Geen opmerkingen: