van veel wat

Hello!

Wees welkom op deze pagina. Hij is nog jong, hij is nog fris. Maar we gaan er keihard tegen aan! 


dinsdag 28 december 2010

hot voodoo

Steenbok van de dag en gisteren en eergisteren: Sienna Miller (28 december 1981), Denzel Washington (28 december 1954), Marlène Dietrich (27 december 1901), Gérard Depardieu (27 december 1948) en Jared Leto (26 december 1971):

Sienna: Perez noemt haar sluttienna omdat ze met de getrouwde Balthazar Getty aanpapte die voor haar vrouw en kinderen verliet. Bad move. Staat vooral bekend als het liefje van Jude Law (ook een Steenbok) en is zo famous geworden. Jude en Sienna gaan het opnieuw proberen. Ik wacht rustig mijn beurt af om het ook met Jude te proberen.
Denzel Washington: handsome man Denzel is zo handsome en waardig. De ideale schoonzoon ofzo. De ideale schoonzoon straight from the streets of New York. Alleen liet die oscar wel wat lang op zich wachten: zijn z'n rollen doorgaans te goed vertolkt, ladies and gentlemen from the grand jury? Sort of, we geven het toe.
Marlène: Marlène, Marlène. Lili. Marlène. Straks meer.
Gérard Dépardieu: type gerespecteerde Franse acteur al heeft hij die reputatie wel vergooid door in Asterix en Obelix te spelen. Dépardieu als Obelix: "Ik heb honger!!!" Ik zag hem als Cyrano De Bergerac en als Rodin in Camille Claudel heel erg z'n best doen. Toen was hij nog serieus.
Jared Leto: de ogen van Jared Leto zijn de mooiste van Hollywood. Dat zie je al op foto. Zit vooral in heel serieuze alternatieve cultprenten indringend te kijken met die mooie ogen van hem. Jared Leto is jarig op mijn verjaardag. Hij was eerst.

Marlène Dietrich: Marlène Dietrich is zo'n legendarische actrice in een legendarisch mannenpak en met legendarische mooie benen. Betty Grabble en Marlène Dietrich zijn beiden 'the legendary legs from Hollywood'. Ondanks het feit dat ze doorbrak in de rol van frivole nachtclubdanseres 'Ich bin von Kopf bis fuss aus Liebe eingestellt' heeft ze een waardig imago en staat vooral bekend als de femme fatale met de diephese stem. On screen en off screen: ze heeft vast meer minaars gehad dan u en ik en iedereen die we kennen tesamen. She's a force.



Geen opmerkingen: