van veel wat

Hello!

Wees welkom op deze pagina. Hij is nog jong, hij is nog fris. Maar we gaan er keihard tegen aan! 


donderdag 30 december 2010

goedkoop en toch lekker de feesten in

-aperitief: ga bij een Turkse winkel hapjes halen. De olijven zijn er bespottelijk goedkoop (de helft van elders) en de rest ook. Ik schrijf het u en wees me maar dankbaar.

- gerechten: Lemon & Garlic (Scheldestraat Antwerpen). Ik voel me genoodzaakt om reclame te maken. Lemon & Garlic is niet alleen lekker maar ook supergoedkoop. Prijzen waarvoor je het thuis niet kan bereiden. Gewoon gààn.

- dessert: zoete hapjes bij de Turkse winkel.

- wijn, alcoholische dranken: het Wijnhuis (Scheldestraat Antwerpen). Je kan er evengoed dure wijnen kopen maar als je zegt: "Ik heb een klein budgetje." of "Ik wil er niet veel aan geven maar ik wil wél een goede wijn." vinden ze wel iets voor je. Ondertussen megapopulair in Antwerpen. Ik vraag me niet af waarom.

- muziek: met wijn op ga je vanzelf zingen.

Steenbok van de dag: Tiger Woods (30 december 1975), Patti Smith (30 december 1946)

Tiger: weet je, Tiger Woods heet wel Tiger om een reden, hé. He's not to blame. Tiger is gewoon een knappe vent die een aardig golfballetje kan doen en z'n vrouw bedroog (de wondermooie Steenbok Elin Nordegren. 5 dagen jonger dan mij). Na hem kwamen vele celebrities uit de kast: "Ik heb mijn vrouw met meer dan tien andere vrouwen bedrogen." en werd seriebedriegen een trend in Hollywood. Dankje, Tiger. En ga nu maar golfen.

Patti Smith: is de coolste vrouw in de rockbusiness, naast Debbie Harry, en dankzij haar maakt Ann Demeulemeester zulke coole kleren. Ze begon als fabriekarbeidster in New Jersey (New Jersey is een grote suburb van New York City, of Philadelphia. Net als het Waasland een grote suburb is van de stad Antwerpen. Haha) trok naar New York City alwaar ze coole mensen als Robert Mapplethorpe leerde kennen. Fotograaf. Ze kwam terecht in een arty farty wereld, wich we like, in boekenwinkels en punkbandjes en de legendarische CBGB club. En daar was Patti Smith. Met Horses. En poëzie.



Geen opmerkingen: