van veel wat

Hello!

Wees welkom op deze pagina. Hij is nog jong, hij is nog fris. Maar we gaan er keihard tegen aan! 


donderdag 18 november 2010

the purple rain die je wil

Voor alle mensen die vandaag naar the Artist gaan: up to yours! Dubbele betekenis: 'ik haat jullie' of 'dit is zo voor jullie want jullie zijn zo cool'. Laten we het bij de beide betekenissen houden. Nee, ik ga niet maar als hij over een maand in een uithoek van Frans Vlaanderen speelt: I'm so gonna and wanna be there.
En werk bestaat niet. Oh ja, werk. Ik was altijd een leerkracht maar dit is nu gedaan aangezien ik ben aangenomen als journaliste. Ja, dankje voor de felicitaties. Ik ben aangenomen door mezelf en schrijf uitsluitend over mezelf. 'Vandaag vroeg wakker. Heel bizar aangezien gisteren pretty wild was. Wilde nacht beleefd. Tot laat op de computer.' Watcha think? Pretty good, hé!
Maar dus de mensen die naar Prince gaan vandaag. Weet dat ik jullie benijd. In a good way. So for you en voor iedereen (al es gepost maar verwijderd): (en als het ooit nogmaals verwijderd wordt is het door Prince, en dan nog zal ik van hem houwen. Iììjàà!)

*journalistieke update: Steffi hield nooit van Purple Rain. "Ja, als ik zeg dat ik Prince te gek vind komen mensen af met 'Purple Rain'. Hij is meer dan dat." Haar mening heeft ze echter onlangs gewijzigd sinds ze de film 'Purple Rain' zag en hem dit jaar twee keer de song zag brengen. Garant voor magic moments. "Ik was nooit fan van 'Purple Rain' maar de song heeft me tot tranen toe bewogen. Ook ik hou nu van Purple Rain. En als ik anderen aanspreek huilden zij ook tijdens de Purple Rain moment." Only want to see Johnny Depp in the Purple Rain. Prince! Kom in m'n woonkamer spelen. "Ik heb het hem bijna gevraagd. Maar de security liet me niet door."*

Aangezien ik hem hier niet kan uploaden en vimeo slechts een video per week toelaat moet ik wel een Michiavelli doen. Machiavelli sans betekenis want het blijkt er geen te zijn, ik wou gewoon het woord gebruiken. Focus op de Purple Rain moment een moment in de regen op Werchter.



Geen opmerkingen: