van veel wat

Hello!

Wees welkom op deze pagina. Hij is nog jong, hij is nog fris. Maar we gaan er keihard tegen aan! 


donderdag 18 november 2010

ik ben kwaad op knack

Toegeven, ik was al kwaad op Knack. Schreven ze zo'n absurde slechte recensie over Prince op Werchter. Ik heb hen dat nooit echt vergeven en bij het optreden in Antwerpen krijg ik nog es zo'n debiele recensie te lezen. De toon was positief maar zeuren over het feit dat anderen zingen. !!??! Ga niet zeuren over het feit dat mensen zingen tijdens een concert, da's sowieso altijd totaal naast de kwestie. En als de Knack recensent een sigaret gaat roken tijdens een prachtig nummer als Free is dat ja, een soort van: wat doet hij daar op een Prince concert? Laten we dat soort recensies gewoon naast ons leggen. Wegens, niet echt serieus te nemen.
Maar ik ben dus nog woester geworden op Knack, ook al heb ik een abonnement op dat weekblad. Ik vraag me af waarom aangezien ze mijn artiest die Prince heet niet eens van een serieuze recensie kunnen voorzien.
D'r is wel een waarom: ooit dubbel geboekt (het abonnement) en het jaar erna een werkelijk pràchtig kado gekregen (dus ik bleef een abonnee). Maar ik ben geen fan. Ze rammen elke week arty farty door m'n brievenbus (om het heel onrespectvol uit te drukken, maar ik ben dus kwaad op hen. En zij schrijven ook zonder enig respect over mijn artiest) en als ik een Knackuitgave te zien krijg in de boekhandel dat ik echt wil, een special over Suske en Wiske/Willy Vandersteen in dit geval, moet ik er de volle pot voor betalen. Het beste van Knack zijn de specials en is niet voor abonnees. Krijg zoiets uitgelegd.
Ik ga naar alle waarschijnlijkheid die Suske en Wiske/Willy Vandersteen special kopen dat overigens de helf van een boek kost, je bent fan dus dan doe je zoiets, maar dat Knackgedoe ben ik best wel beu. Knack staat zogenaamd voor kwaliteit, maar de specials buiten acht genomen is het meer een muggezifterij van hier en daar iets vinden om over te zeuren. En dat heet dan kwaliteit. Hihihi, hahaha, 'k stond erbij en ik keek ernaar.

Maar neem dit bovenste niet al te serieus want, zoals geschreven ben ik woest op Knack. Vanwege die recensies over Prince en het feit dat ik als abonnee de volle pot moet betalen voor een Knack Special. Om eerlijk te zijn vind ik Knack verder heel goed. Ssjjt. Just get some humour. En a sense for Soul.





Geen opmerkingen: