van veel wat

Hello!

Wees welkom op deze pagina. Hij is nog jong, hij is nog fris. Maar we gaan er keihard tegen aan! 


zaterdag 6 november 2010

facebook facts

- de jongste facebooker is de nog niet geboren Carlos De Lucci dés Pinti uit Cuba. Carlos De Lucci dés Pinti is een foetus van drie maanden oud en zijn profiel werd aangemaakt door zijn toekomstige ouders die claimen op het netwerk dat hij al veertien jaar oud is (wettige leeftijd om op facebook te gaan). De ongeborene heeft inmiddels al 133 vrienden.

- de oudste facebooker is de 107 jarige William Linn uit Dallas die enkel en alleen een facebookprofiel had aangemaakt om de voormalige oudste facebooker, de 105 jarige Sergei Vlatsimobich uit Moskow te pesten. Zijn reactie: "De koude oorlog is nog niet voorbij." Sergei zelf heeft nog niet gereageerd maar de Russische Amerikaanse banden staan hierdoor opnieuw onder het vriespunt.

- de meest online facebooker is Danny MacDan uit Arkansas. Volgens zijn facebookactiviteiten slaapt hij slechts drie uur per nacht en is verder al drie jaar bijna continu online om het profiel van zijn overbuurvrouw te checken. Hij heeft echter nog nooit contact met haar gehad op facebook.

- de meest actieve facebooker is Phil O'Seamus uit Dublin. Net als Danny MacDan slaapt hij korte nachten en zit met drie computers constant online op facebook waar hij profielen checkt, alles leuk vindt wat z'n vrouw doet (kort voor het verschijnen van dit artikel kregen we het bericht door dat z'n vrouw hem heeft verlaten) en z'n status om de vijf minuten update met het nietszeggende 'is', '...' of '.'

- de minst actieve facebooker is Joop Zindertmans uit Almere. Hij had er tot voor kort geen idee van dat hij sinds enkele maanden lid is geworden via een uitnodiging. Joop is niet bereikbaar voor commentaar.

- de liefste facebooker is Sumisuzi Yosho uit Yokohama. Zij vindt alles leuk wat haar vrienden posten en spreekt hen in het dagdagelijkse leven aan om hen te vertellen dat hun foto's zo 'kawaisa' zijn wat cute betekent in het Japans en daar een enorm compliment is.

- de meest vervelende facebooker is Borondathi Singh uit San Fransisco. In z'n omgeving staat hij bekend als the annoying camera Indian omdat hij constant een fototoestel meezeult en alle foto's van zijn vrienden en kennissen tagt wanneer die er zich niet van bewust waren dat hij foto's van hen trok. "He's a pain in the ass.", aldus zijn beste vriend die inmiddels de facebookvriendschap heeft stopgezet.

- de facebooker met de meeste facebookvrienden is He-yon Chan uit Taiwan. Hij heeft drie profielen met telkens net over de 5000 facebookvrienden. Voor ons gaf hij toe dat hij er niemand persoonlijk van kende maar zijn naam deelt met een Tawainese populaire acteur die zelf echter geen facebookprofiel heeft. Reactie van de acteur: "Het is dom."

- de facebooker met de minste vrienden is Neville Orland uit Orlando. Zijn enige facebookvriend is zijn hond Daisey voor wie hij het profiel heeft aangemaakt vrijwel direct nadat hij zelf lid werd van het netwerk. Hij beweert aan Daisey genoeg te hebben maar z'n omgeving laat een heel ander geluid horen.

- De populairste facebooker is model Andrea Bottinio uit Rome. Dagelijks moet hij honderden vriendschapsverzoeken bekijken van veelal onbekenden en honderden personal mails lezen zodat hij bijna niet toekomt aan poseren. Hij denkt erover zijn profielfoto te veranderen.

- de minst populaire facebooker is Lars Höllmin uit Noorwegen. Na anderhalf jaar heeft hij een drietal facebookvrienden die hij eigenlijk niet echt kent maar Noorse politici zijn. Dagelijks stuurt hij vriendschapsverzoeken naar mensen die hij persoonlijk kent met slechts twee reacties van z'n vroegere klasgenoten tot gevolg: 'Wie ben jij?', na Lars' antwoord kwam er geen reactie meer en het ietwat grovere 'F*** off!'. Hij heeft tot nu toe nog geen enkele reactie gekregen op z'n dagelijkse posts.

- de meest arrogante facebooker is Ludovic Jamasse uit Monaco die dagelijks verschillende foto's van hem plaatst op het netwerk waarin hij alleen zichzelf tagt en elke dag een nieuwe video uploadt van hem met een nieuw lief terwijl ze op z'n yacht niet varen. Hij verandert ook dagelijks van profielfoto, heeft meer dan 900 facebookvrienden, schrijft uitsluitend statussen als 'Mijn autobiografie wordt nu gelezen door een uitgever.' en beweert al sinds hij drie jaar geleden lid is geworden van het netwerk dat hij facebook eigenlijk haat.

- De domste facebooker is Optimus Primus Biblinuschacha uit Mechelen die zijn naam veranderde in Optimus Primus Biblinuschacha nadat zijn opgerichte groep 'Als deze groep 100 000 leden bereikt verander ik mijn naam in Optimus Primus Biblinuschacha.' 100 000 leden bereikt had. Verder heeft hij ook een tatoeage met het facebooklogo op z'n voorhoofd staan die hij plaatste nadat zijn opgerichte groep 'Als deze groep 50 000 leden bereikt laat ik facebook op m'n voorhoofd tatoëren.' de 50 000 leden bereikt had. Hij heeft plannen om een nieuwe groep op te richten maar houdt de inhoud voorlopig nog geheim.

- de slimste facebooker is Hatif Maruch uit Algerije die elke dag een filosofisch traktaat van 3000 woorden schrijft waarin hij het Marxistisch dialectisme vergelijkt met het Hegeliaans dialectisme en dit plaatst tegen de achtergrond van de intertextualiteit in het postmodernisme. Er zijn inmiddels talloze fanpages opgericht waarin stemmen opgaan om hem van facebook te verwijderen.

Facebook het is wat.



Geen opmerkingen: