van veel wat

Hello!

Wees welkom op deze pagina. Hij is nog jong, hij is nog fris. Maar we gaan er keihard tegen aan! 


zaterdag 20 november 2010

jem en de vtm

Man, wat doe ik toch allemaal? Ik ga naar Prince, the Artist en juich hem toe vanop de derde rij! Vervolgens luister ik uitsluitend naar Prince en bekijk vrijwillig Purple Rain met heel veel plezier. Kijk op YouTube en de blaam is to Kevin Smith. Man, I hate him. Hij deed leuk met, euhm, met Clerks. Ik kan me nog herinneren dat we die film zagen en dachten dat we de leukste film since ever hadden bekeken maar daarna was ik niet meer in hem geïnteresseerd en sinds zijn redelijk zielige aanval op Prince kan ik dit verantwoorden.
Er is zo'n populaire YouTube film waarin Kevin Smith Prince aanvalt. Hij was bij hem op bezoek om een film te draaien en dan gaat hij minutenlang vertellen over hoe sociaal onaangepast Prince wel is. Easy target, stupid bully gedrag. Kevin Smith is de Nelson van Hollywood. Bully! Het is gewoon zielig om Prince aan te vallen: omdat Prince zich nooit zal verdedigen, hij niet wenst om smerige zaken over anderen te vertellen en hij een van die hoge bomen is. Ga je elders interessant maken, Kevin Smith want jouw filmpje, daar huilen we bij.
Maar ik ben dus gisteren naar de opnames geweest van een toekomstig prime time programma en anders dan andere mensen ga ik daar niet bescheiden over doen. Ik zat backstage met de hoge bonzen die ik achteraf een kus mocht geven. Ja. Er was wel enige frustratie aangezien ik dacht dienst te doen als de zwijgende vriendin die erbij was (niet echt maar toch), want als je exotisch bent denken mensen al snel dat je no way whatsoever ooit gestudeerd hebt. "Ah, u spreekt heel goed Nederlands." "Mmm, ik heb dat wel gestudeerd." "Oh, wat knap." En als ik naar iets van onderwijsdingetjes ga: "Lagere school?" "Nee, middelbaar." Debielen. Even rechttrekken dat ik niks heb tegen lagere schoolleerkrachten en hen niet onderschat maar het feit dat men er telkens vanuitgaatdat ik in no way whatsoever unief heb gedaan is gewoon potsierlijk.
Maar het zijn dus tekenfilmdagen op facebook. En ik heb Jem gekozen. Omdat ze truly outrageous is.



Geen opmerkingen: