van veel wat

Hello!

Wees welkom op deze pagina. Hij is nog jong, hij is nog fris. Maar we gaan er keihard tegen aan! 


vrijdag 15 oktober 2010

Team Jolie vs. Team Aniston: the fight is still on



People, het wordt een beetje zielig. Je kan nog steeds geen YouTube-filmpje bekijken van Aniston of Jolie zonder de fanatiekelingen over je nek te krijgen in de comments. Team Aniston, team Jolie for life. Even was het hot, even was het cool. In 2005. In 2006. Of nee, misschien was het cool voor vijf minuten toen de just rich little rich girls, de Hilton sisters, Paris en Nicky, als Team Jolie vs. Team Aniston gefotografeerd werden. Vijf minuten en daarna gingen we verder. Ondertussen scheert Maddox zich al, ja zolang is het dus geleden.
En dan die jaarlijkse berichten dat Brangelina gaat scheiden!? Elk jaar hetzelfde. 'Jen has already met the kids.' Alsof Jennifer Aniston Brad Pitt zonder enige doubt whatsoever zou terugnemen. Is there no thinking? En hoe vernederend moet dat niet zijn voor Aniston? In àlles wat ze zegt in interviews wordt meteen gezocht naar de Brad Pitt referentie. Ook al is die er niet. 'She won't stop talking about Brad!' Terwijl je al serieus tussen de lijnen door moeten wìllen lezen om er de Brad Pitt referentie uit te halen. Steevast wordt Aniston afgebeeld als de bittere zielige gescheiden vrouw die met een doos Ben & Jerry's (icecream) nachtelijke Mr. & Mrs. Smith filmavonden houdt. Ook als ze zelf zegt: "I moved on." blijft de pers volhouden: "She won't stop talking about Brad!"

Kop van het artikel waar onderstaande foto bijhoort: 'Jennifer Aniston is stealing Angelina Jolie's style!' Dat kwam je ook nog wel es heel vaak tegen, die 'Jennifer Aniston is obsessed with Angelina Jolie.' verhalen. Getuige dat serieus artikel.


En telkens wordt ze weer met miss Angelina vergeleken. Ook best wel vernederend. Jennifer Aniston heeft een fabulous figure (op haar 41e jawel) en een groot komisch talent maar Angelina is zowat de beste celebrity ever. Ik hou van Angelina Jolie onvoorwaardelijk en ben part of the Jolie-cult: we komen elke week samen om alles te bespreken wat Angelina de voorbije week heeft gedaan. Nadat je aan het woord bent geweest sluit je af met: "Angelina is the greatest." Op het einde bekijken we 'Gia'. It's nice to be in that cult. Maar we gaan niet beginnen met Aniston en Jolie vergelijkingen te maken. Een keer heb ik een reporter letterlijk in Anistons face horen zeggen: "Why can't you be more like Angelina?" en dat te horen nadat je man je heeft verlaten voor die ontzettende sexy vrouw is keihard. Mensen hebben geen meedogen wanneer het komt op het Aniston-Jolie-Pitt feit.
Voor een keer wil ik die twee Hollywooddames nog es tegenover elkaar plaatsen zonder enige voorkeur uit te drukken. Want m'n voorkeur was al duidelijk. Maar ja, ik zal altijd en overal Jolie verkiezen boven een andere celebrity. Celebrityvrouw. Want Johnny, het wordt tijd dat je me es belt, schat. Vanessa will be okay, she got the kids.



Geen opmerkingen: