van veel wat

Hello!

Wees welkom op deze pagina. Hij is nog jong, hij is nog fris. Maar we gaan er keihard tegen aan! 


vrijdag 22 oktober 2010

drugs en the city

Ik ben gisteren uitgegaan in de stad of 't Stad, Antwerpen dus en daarom geen serieus bericht want ik heb een kàààter van die drie flessen whisky (ja, lach maar, 't was ad fundum) en die vijftiental lijntjes coke. Die waren best wel leuk maar daarna kregen we nog een shot of zevental heroïne getrakteerd (je weet wel, uitgaan enzo), it was like gùùùd. De noodzakelijke pillen bovenop en de vele crack saffen erna maakten de avond tot een avond! Want als je uitgaat is dat nu eenmaal met drugs. Hard drugs.
En net daarom mag je je kinderen nòòìt in de stad laten opgroeien want voor mensen in de coke en de horse enzo vliegen druggen ze met weed. Echt, in het weekend ruikt heel de stad naar weed, een totale weedgeur over de Meir, en verhuis net daarom je kinderen naar een plek waar de mensen gewoon boeren heten. Want als ze in de stad opgroeien gaan ze sowieso aan de keiharde drugs. Echt, iedereen in de stad is een drugverslaafde. En wordt overvallen door een drugverslaafde. Dé ontmoetingsplaats is de haven, voor jong én oud. Ga dus maar naar de (Vlaamse) Ardennen met je kroost. Frisse lucht happen tegenover heroineshots zetten. In 't Stad we prefer the heroïne. Like real.
En nu zwijgen, maar ik plan een algemene Fortis overval. Zwijgen want iedereen doet dit hier in 't Stad en daarom krijg je dat nooit te lezen omdat het every other minute gebeurt. En als je wilt, I'm from the city dus ik heb alles, tot bananennagels toe.



Geen opmerkingen: