van veel wat

Hello!

Wees welkom op deze pagina. Hij is nog jong, hij is nog fris. Maar we gaan er keihard tegen aan! 


zondag 10 oktober 2010

Mijn soort poëzie

Ik heb iets gekregen wat iedereen wil. Een van de allermooiste cadeaus. Ja, ik heb een gedicht gekregen over mij. Over mij en een egel. Jahaa.

Voorfeiten: ik zat in de Zomerbar, zoals elke Antwerpenaar tijdens de zomer in de Zomerbar aan de Cava zit, en plotseling dook er een egel op. Met een man. In onze hut! Die man hield een solocamping in de Zomerbar en had een egel bij zich. Dit zijn dus de feiten.

En nu heb ik een gedicht gekregen. Me so like:

twas in de zomer dat ik jullie beiden zag. eerst mijn egel, jong mooi dier dat angstig onder de houten shelter zat. 's avonds zat jij op dezelfde shelter, bijna even mooi, en daarom werd het diertje, Stefanie. Ook omdat dat gewoon een goeie naam voor een egel is. Nu de zomer stilaan uitdooft, heb ik mijn tent opgekraamd en Stefanie in het bos achtergelaten.

(Geert Beullens. He's crazy, maar wie is dat niet? U? U dénkt dat. Schattig, hoor)

Nog steeds onder de indruk enzo.

Ik een gedicht en dit is een lied (niemand weet over wie. Buiten Mick Jagger. He knows.) :



5 opmerkingen:

Geert Beullens zei

:)- leuke blog

katie morosky zei

Dankje! :-)) En jouw gedicht is vrij jaloersmakend. I like! En da's oud nieuws. :-)

LUC zei

@ dit bericht ; Angie , knappe en sterke song en mooi gedicht.
@ Bardot ; een vrouw die vroeger door haar schoonheid misbruikt werd en nooit geen vrijheid had , vooral door toedracht van Gainsbourg en Vadim .
@ Toen Ollie in Liverpool werkte heeft hij veel vrienden gemaakt , een voor het leven zelfs . Die was in het gezin een achterkomerke dwz zijn broers waren veel ouder dan hem en was bevriend met de toen nog onbekende John Lennon. Zijn moeder moest van hem niks weten , want , hij nam zonder te vragen eten uit de frigo bij hun .Eens had hij zijn vaders kip opgegeten die in de frigo stond voor hem , en sindsdien zelfs als hij zo beroemd werd , noemde ze hem :" Naughty chikin' thief "

katie morosky zei

Superverhaal! The stars when they were young. :-)

LUC zei

En als je me niet geloofd kan Ollie je gerust het adres geven en mobile !
"t is de moeite niet waarom daarover indruk te maken.