van veel wat

Hello!

Wees welkom op deze pagina. Hij is nog jong, hij is nog fris. Maar we gaan er keihard tegen aan! 


dinsdag 26 oktober 2010

stijltips voor de moderne vrouw die zich kleedt



Vergeet appelen, peren, passievruchten. Ik heb een geheel nieuwe indeling bedacht, een die overigens klòpt, hoe u zich moet kleden naar uw figuur. Lees correct: moét. Zoniet loopt u voor gek en bent u bereid dat risico te nemen? Ik probeer gewoon te voorkomen dat iemand zich voor u gaat schamen. En ach, van al die bedankjes word ik zo verlegen.

Hoe weet u precies wat u bent? Er zijn twee mogelijkheden om dit te achterhalen: ofwel kijkt u gewoon in de spiegel naar uw figuur. Ofwel kijkt u naar uw polsen, enkels en lengte en zo komt u tot de conclusie dat u frêle (smalle polsen en enkels), breed (brede polsen en enkels), klein (minder dan 1m 66), groot (groter dan 1 m 66) of helemaal gemiddeld bent (alle vrouwen van 1 m 66 of zij die noch frêle noch breed zijn).


1. de poppemies (frêle en klein): poppemies mogen helemaal geen fleurige zwierige zomerjurken dragen. Nooit ofte never. Want dan lijken ze net twaalfjarige kinderen en gaat niemand er ooit maar aan denken hen serieus te nemen. Daar worstelen ze sowieso al mee. Draag veel stoere, donkere, zware materialen. Help je een figuur een handje door wat meer gewicht in de schaal te leggen. En draag een knuppel als accessoire. Everybody will shut up.
celebritypoppemies: Pénélopé Cruz, Reese Witherspoon, Kylie Minogue, Courtney Cox en Shannen Doherty.


2. de vrouwtjes Theelepel (breed en klein): je bent stevig dus accentueer je figuur met killerstrakke topjes en sensuele broeken, jurkjes, alles. Ga geen circustent kopen want men zal roepen dat je een ballon bent. Ja, men zal dat roepen naar je, doe dat dus maar niet. Jij bent de échte 'more to love', ga dat dus maar niet verstoppen. Mannen zullen vele tochten naar jou ondernemen.
celebrityvrouwtjes Theelepel: Salma Hayek, Janet Jackson, Kim Khardashian, Jennie Garth en Hillary Duff


3. de toverstokken (frêle en groot): een toverstok is eigenlijk zo iemand die alles kan dragen want ze heeft het figuurtje mannequin. Het zou dan ook es leuk zijn als een toverstok zo es alles zou uitproberen, gewoon omdat het kan. Toverstok, neem het ervan. Elke dag een totaal andere stijl, en misschien ook een totaal ander kapsel en misschien ook een totaal ander land.
celebritytoverstokken: Gisèle Bundchen, Paris Hilton, Julia Roberts, Nicole Kidman en Angelina Jolie.


4. Bigwoman (breed en groot): een Bigwoman hoort zich te kleden zoals het een Bigwoman betaamt, strak in het pak want ze mag gezien worden. Belangrijk is je vrouwelijk te kleden. Niet te mannelijk please, want dan word je de Bulderstronk. En ook geen circustent want dan ben je, juist, een circustent. Kleed je gewoon vrouwelijk en elegant en men zal jou verbieden om nog over straat te lopen omdat het gewoon zedenschennis is.
celebrityBigwoman: Beyoncé, Rihanna, Christina Hendricks, Leona Lewis en Vivica A. Fox


5. de 'het iets' (helemaal gemiddeld): net zoals een toverstok kan 'het iets' ook alles aan omdat het nu eenmaal gemiddeld is. Ik raad hen ook aan alles te proberen en het zal hen fantastisch staan. Denk maar aan hoe Halle Berry uit dat water kwam in die ene James Bond film. Juist dat idee roept 'het iets' bij elke kledingsstuk op dat het draagt. En bijgevolg zijn alle andere vrouwen jaloers op die gemiddelde middelmatigheid.
celebretiesiets: Halle Berry, Jennifer Aniston, Britney Spears, Sandra Bullock en Scarlett Johanson.

Natuurlijk is dit allemaal relatief. In Korea noemen ze onderstaande vrouwen vast Bigwomen of vrouwtjes Theelepel terwijl ze voor ons poppemies of toverstokken zijn. Bekijk het dus maar vanuit je eigen perspectief en voorkeur.



1 opmerking:

LUC zei

Jammer dat Ollie niet meer jong is.
Een tip ; kijk eens naar YT naar de Noorse meisjes groep " KATZENJAMMER " mooi gekldede en prachtige muziek makende meisjes !Ollie zou ze graag in Roeselare krijgen toen hij de prijs hoorde van het managemant , moest hij wel eens twee keer slikken! 't zal waarschijnlijk voor de kleedjes zijn ;-)