van veel wat

Hello!

Wees welkom op deze pagina. Hij is nog jong, hij is nog fris. Maar we gaan er keihard tegen aan! 


dinsdag 14 september 2010

it's silly and we all did it

The silly popular dance count down! You count with me?

7. Walk Like an Egyptian: the song is good, the dance is like 'would anyone dance or just move like this?.' Yeah we did. We thought it was cool. We walked like this e-very-where.


6. Y.M.C.A.: zet deze tune op en bijna iedereen gaat die letters vormen. En diegenen die niet meedoen zijn zij die het nog niet kennen. En zij vragen dan beslist: "Wat is dat? Wat is dat? Doe het es voor."


5. hakken: ooit was hakken zo cool dat zelfs alternatieve combatmensen wilden kunnen hakken. Onterecht. Iedereen die hakt maakt zich zo ontzettend belachelijk.


4. De Vogeltjesdans: ik deed dit toen ik een kleuter was. Daarna echt niet meer. Tenzij ik die momenten heb verdrongen.


3. grinding: yeah, it's a dance. And no, it's not that silly. Gewoon twee mensen die op de dansvloer met hun kleren aan het net niet doen. That's not silly. That's just obscene. En we beseffen het niet eens want we doen het allemaal. Met iedereen die op het ritme heen en weer kan bewegen.


2. The Ketchup Song: I said a hey ai hey hey kijk mij es stom doen met m'n handen en benen, I said a kleuter and a peuter beat


1. De Macarena: weet je, ik kan het nu nauwelijks geloven, maar ooit was de Macarena cool. We gingen uit, de dj speelde de Macarena en we gingen allemaal massaal uit ons dak. Als idioten met een big smile dat stomme dansje doen.



3 opmerkingen:

LUC zei

Hahaha de lambada , als dat een hit was indertijd toen Ollie in Liverpool werkte vertelde men dat je een stift moest in je kont steken en proberen het cijfer acht op de muur te tekenen! Dan had je de lambada dans beet ! Grappig genoeg hebben dat sommigen geprobeert ;-)

LUC zei

Oei , weer een blunder , het gaat over de macarena ! sorry

katie morosky zei

No probs. De Lambada was een niet echt evidente en het cijfer acht vormen makes sense. :-)