van veel wat

Hello!

Wees welkom op deze pagina. Hij is nog jong, hij is nog fris. Maar we gaan er keihard tegen aan! 


zondag 12 september 2010

cultureel onverantwoord televisiekijken

Zonet las ik dat the Jerry Springer Show verkozen werd tot het slechtste programma allertijden. Allertijden. Van alle tijden dus. Het slechtste programma sinds de televisie bestaat. Jerry Springer, het slechtste programma sinds het begin van de verslavende buis? Nòòò!
Jerry Springer is nét een van de beste meest baanbrekende shows Ever! We keken allemaal, ook u die net zegt dat u de enige was die niet keek. Ook u riep mee: "Jerry! Jerry! Jerry!" en klapte in de handen wanneer het vechten begon. Doe er niet flauw over, u keek.
The Jerry Springer Show was ongezien sensationeel, reality TV was pas een trend geworden, MTV maakte het trendy met The Real World en Jambers en Jerry maakten het sensationeel. Zonder Jerry geen Maury en geen Ricki Lake. Denkt u daar maar es over na. The Jerry Springer Show het slechtste programma allertijden? No way!


Ook Baywatch kwam in de lijst voor en ook Baywatch is net een geniale show. Je moet maar durven, wat videoclips achter elkaar plaatsen met schaarsgeklede playboy vrouwen en playgirl mannen op het strand die voornamelijk lopen, in slow motion. Want dat was Baywatch, je keek voornamelijk naar mensen die liepen. Baywatch leverde het bewijs dat je geen verhaal nodig hebt om een serie succesvol te maken want het was een van de meest succesvolle shows ever. Mensen gingen naar Malibu om er mensen te zien lopen.



Geen opmerkingen: