van veel wat

Hello!

Wees welkom op deze pagina. Hij is nog jong, hij is nog fris. Maar we gaan er keihard tegen aan! 


vrijdag 11 september 2009

Shannen Brenda Prue Doherty

Wat ik even kort geleden schreef klopt: ik weet veel te veel over Shannen Doherty. Ik volg haar carrière al een tijdje op het internet en vind haar een zwaar ondergewaardeerde actrice. Als je Heathers hebt gezien weet je waarover ik schrijf. In het charmante BH 90210 was ze (afgezien van Hillary 'zij die oscars kan uitpoepen' Swank) de beste van de cast. Okay, in Charmed was ze niet echt overtuigend maar was Charmed, excuseert u mij Charmedpeople, een goede serie?
Niettegenstaande het feit dat ze een van de meest private bekendheden is, spreekt haar privéleven van alle sterren nog het meest tot de verbeelding. Forget Paris Hilton, forget Lindsay Lohan: Shannen zorgde voor gebroken huwelijken, had een omgangsverbod opgelopen na een gewelddadig kortstondig huwelijk, moest anger management class volgen na een ander incident, had een compleet huurhuis vernield, maar als je haar in talkshows ziet zitten lijkt ze een goedgemutst sociaal klein frêle poppetje dat geen vlieg kwaad kan doen. Tot je haar op Acces Hollywood in volle actie ordinair ziet razen en moet tegengehouden worden tegen zichzelf. Op haar verjaardag. Denk Eline (uit Fucking Åmal) dronken in een slechte bui op speed. Daarnaast had ze een blitzhuwelijk met, misschien wel the worst choice na Tommy Lee, Rick Salomon. Ja, hij die een sextape uitbracht met Paris Hilton en even zich de echtgenoot mocht noemen van Pamela Anderson, ook inmiddels berucht om haar slechte intuïtie voor mannen.
Maar Shannen is nu kalmer geworden. En ze blijft ervoor gaan: ze heeft de 'I hate Brenda' (een laffe openbare nieuwsletter die zich vooral persoonlijk tegen Shannen Doherty richtte) nineties met opgeheven hoofd doorstaan, twee hitseries op haar naam staan, in een veelbekeken comeback als een volwassen Brenda Walsh gespeeld in de nieuwe 90210-serie (ik heb ook gekeken want ik wou ook Brenda Walsh weer zien),... En als Kevin 'Clerks' Smith van je houdt dan mag je er best zijn.

Nog een anekdote over haar:

Shannen is diepgelovig maar redelijk en tegen elk misbruik ervan. Toen ze als middelbare straight A scholier een schooldans wilde organiseren ging de directie niet akkoord omdat het tegen het geloof zou indruisen. Moet je net tegen Shannen zeggen. Ze nam een bijbel uit de kast van de directie, zocht zich een bijbelse passage uit waarin men vrolijk danste, las die plechtig voor waarna ze de bijbel op het bureau van de directie wierp met de gevleugelde woorden: "So what the f*ck is wrong with you?".

Geen opmerkingen: