van veel wat

Hello!

Wees welkom op deze pagina. Hij is nog jong, hij is nog fris. Maar we gaan er keihard tegen aan! 


dinsdag 19 april 2011

be in my video

Weet je wat balen is? Dat ik m'n eigen bewerkte Rihanna filmpje niet kan zien op YouTube omdat het *niet beschikbaar is in mijn land*. Hallo? Heb ik die film niet zelf gemaakt dan? En niet zelf upgeload? Nog effe en ik haal het eraf, youtubemensen. Alleen heb ik het zelf niet meer op m'n harde schijf dus ik wacht tot YouTube ermee kapt (welkom, vimeo!) zodat ik m'n eigen filmpje weer mag downloaden. Another 200 years to go.
Facebook en Photobucket laten ook je eigen filmpjes niet meer downloaden. Surrealisme: it was mine, now it's theirs. Gelukkig heb ik de optie uitgeschakeld dat het voor commerciële doeleinden gebruikt mag worden want een van die video's is priceless. Ikke dansende met my chica op een R&B-beat. Chanté Moore. Zou zo in een TMF ad passen.
Maar anyways, laten we vrolijk zijn want het is dinsdag. En zo belangrijk is dat ook weer niet. Nee, ik heb nog geen online nieuws gelezen, vandaar dat geklooi over niks. En nog wat geklooi: op sommige dagen word ik wakker met zin in iets: "Hey, de zon schijnt, laten we naar het museum gaan!" En dan heb ik geen rust voor ik in een of ander musea sta. Zoiets heet een drang, ik teer op een soort drang naar altijd wel iets. Vandaag stond ik op met het idee: "Ik wil een filmpje maken en op m'n blog posten." Maar ik heb geen beeldmateriaal en IMovie is er sinds de laatste aanpassing niet vriendelijker op geworden. Jammer voor mijn drang.
En zonet reed er een vrachtwagen voorbij die een paar tonen van: 'If you want my body and you think I'm sexy' op de buurt losliet. Lachje. Dankje, vrachtwagen.

(Volgende video wordt trouwens unsuitable gevonden voor minors. For real.)



Geen opmerkingen: