van veel wat

Hello!

Wees welkom op deze pagina. Hij is nog jong, hij is nog fris. Maar we gaan er keihard tegen aan! 


maandag 25 mei 2015

dad's body?

Tegenwoordig heb je zo'n hype: van vrouwen die een dad's body aantrekkelijk vinden.
Het gaat om een man met een bierbuik, of een man die niet echt dik of moddervet is maar zich wel heeft laten gaan. Dad's body. Hype op internet onder vrouwen. They like them. Ik niet. 

To begin with: it's gross: why call a man you think is sexy after your dad? En afgezien daarvan: mijn vader is zo dun en past niet in dat plaatje. Daar gaat die dad's body.
Verder: waarom is een man die zich laat gaan met bierbelly en al sexy terwijl een vrouw met lovehandles het gewoon kan vergeten? Double standards waar ik niet in geloof. Als een dad's body aantrekkelijk mag genoemd worden mag een mom's body dat ook zijn: een licht buikje including striemen, lovehandles en stuff. Can't wait for that to happen. :-D
Niet dat ik enig voorbeeld heb gehad: my mom heeft, zelfs op hoge leeftijd, niet al die dingen. Daar gaat dus, alweer, die mom's body.   
Ik pleit voor een dad's and mom's body each to their own : laten we gewoon even streng of mild zijn voor elkaar. 'k Hou niet van double standards. 

Met het posten van deze video bedoel ik niet dat I like everybody thin. Integendeel: 'k hou best van een beetje meat in the place. :-) Dik of dun kan prachtig zijn, al vind ik zelf de ietwat volleren met curves op de juiste plekken het aantrekkelijkst.
Maar, ik hou gewoon van deze clip en vond het ergens toepasselijk. 



Geen opmerkingen: