van veel wat

Hello!

Wees welkom op deze pagina. Hij is nog jong, hij is nog fris. Maar we gaan er keihard tegen aan! 


maandag 24 november 2008

lees alsjeblieft dit zoekertje

Kennen jullie ook dat wanhopige, dat je al jarenlang iemand zoekt van wie je slechts een vaak voorkomende voornaam weet en verder enkele heel algemene clues? Mijn 'iemand' is Eric met een c of een k, vijftien jaar terug een knappe surfleraar (Hazewinkel) en de allereerste jongen die mij zag staan, ondanks mijn toenmalige vergaande molligheid (Katie heeft elke vorm en maat gekend, jawel). Het enige wat ik over hem weet is dat hij vijftien jaar geleden psychologie studeerde in Gent, 1e of 2e kan, in juli '93 19 jaar was en dus windsurfte. Het klinkt misschien vreemd maar dit verlegen meisje hier heeft de volstrekt onschuldige gewoonte om met al haar 'crushes' op de een of andere manier een zeker contact te willen houden. Om daar dan verder bijna niets mee te doen. Onschuldig dus, doch voer voor psychologen. In ieder geval, Eric staat op m'n lijstje. Als iemand iets meer weet, graag, héél graag, een reactie.

En bij deze heb ik me hier weer onwaarschijnlijk belachelijk gemaakt: ik doe het toch maar, op m'n eigen blog op m'n bek gaan.

2 opmerkingen:

herman zei

ik heb ook psychologie gestudeerd, in leiden. waar studeerde hij? vast in antwerpen?

niets mis met op je bek gaan trouwens. ;)

katie morosky zei

Oh, dat wist ik niet. Leiden is het Belgische Leuven: de universiteit van de traditie. Mulisch' Ontdekking van de Hemel speelt zich voor een deel af in Leiden. fascinerende omgeving, lijkt mij.
Nee, hij heeft in Gent gestudeerd. Daarom ben ik later ook naar Gent getrokken... Nee, hoor. Niet daarom. :-)

Heb jij ondertussen dat meisje gevonden?