van veel wat

Hello!

Wees welkom op deze pagina. Hij is nog jong, hij is nog fris. Maar we gaan er keihard tegen aan! 


woensdag 17 september 2014

the project to get over someone. Dag 3. Annyeong haseyo!

Dag drie in het uitzinnige project. 'How to get over someone'. Today it's hard to pick, ik ga me namelijk storten op een passie en ik heb zo ontzettend veel passies dat de gedachte alleen al er een uit te moeten kiezen me volstrekt deed verstijven. Ja, al sinds de dag toen ik me bedacht met dit project te starten. Kan je nagaan: al drie dagen lang de volstrekte zinsverbijstering: oh jee, straks een van m'n passies selecteren. Maar na drie nerveuze dagen: I got this one. K-Pop.
In het verleden heb ik al over voor m'n voorliefde voor K-Pop geblogd, way before Gangnam Style (vergeet niet dat ik een coole avantgardist ben), er staat dus helemaal niks nieuws. Katie houdt van K-Pop. Klaar. En ik vind het net iets te goed om het een guilty pleasure te noemen.
Vandaag kruip ik dus helemaal terug in de wereld van de K-Pop. Op 't internet is er zo'n site gewijd aan J-Pop, K-Pop en C-Pop. Sporadisch luister ik es naar de J-Pop omwille van mijn Japanfixatie maar het is veeleer de K-Pop die ik daar wil beluisteren. Japan voor de animé, manga, mode, architectuur, cultuur, tadadam, tadadam en Zuid-Korea voor de muziek. Annyeong ye!






De ironie wil dat ik nu net meer J-Pop dan K-Pop post. Dat heb je met bloggen voor de ervaring. Bloggen voor de ervaring. Dat heeft vast nog niemand zo neergeschreven. AsiaPop zet onverwachtse horizontes open.
En wat about de ervaring? Helpt het om tegen het verdriet aan te schoppen? En of het helpt! Ik geef wel toe dat je voor het genre moet zijn maar eigenlijk ging dit over passies, jezelf effe verliezen in je passie. Ye, dat helpt. Je voelt de adrenaline door je lijf stromen en you just. can't. stop. Heerlijk. Net als het aanschouwen van volgende song en clip waardoor ik weer helemaal weet waarom ik zo van Japan hou. Echt, Japanser kan het niet. 




Geen opmerkingen: