van veel wat

Hello!

Wees welkom op deze pagina. Hij is nog jong, hij is nog fris. Maar we gaan er keihard tegen aan! 


zondag 4 oktober 2009

Edward Furlong!



Vandaag las ik tot mijn grote afschuw dat voormalige tienerster Edward Furlong zwaar aan de drank zit, cocaïne rookt (crack dus) en geweld gebruikt tegen z'n ex waarmee hij een kind heeft. Slik. Veel mensen (niet echt natuurlijk) maar niet Edward Furlong! Met heel veel pijn zag ik al een tijdlang zijn downwaartse spiraal aan: the greasy look, de drank, maar zolang hij niet aan de crack zat dacht ik: oké. Ik wacht op je comeback. Maar crack!?
Ik kan je gerust vertellen dat ik crack echt heel eng vind: een aantal jaar geleden was ik in nachtelijk Amsterdam op een overzetpondje en een van die mensen op dat pondje zat in een hoekje crack te smoren. Hij zat vrij verscholen, ik had hem toevallig gezien omdat ik wat ademruimte zocht: ik was helemaal crazy uit eXistenZ (disturbing Cronenbergfilm, ja, Cronenberg is altijd vrij disturbing) gekomen en voelde me niet echt op m'n gemak. Vandaar dat ik wat op een rustig plekje wou uitwaaien. En dan zag ik die crackroker, en hij zag mij. Ik zal z'n blik nooit vergeten. Hij keek naar me, lachte heel eng, totaal verdwaasd, totaal crazy en ik ben meteen weggerend. Sindsdien vind ik crack behoorlijk eng. En dan lees je dat je tienercrush aan de crack zit.


Iets meer dan een tiental jaren terug was Edward Furlong voor the nineties wat Rob Lowe voor the eighties betekende: too hot for TV en daarom op groot scherm dus. Als het om de (pre)puber tienerboys ging hadden we Macaulay Culkin (ik bedoel, sommigen hadden Macaulay Culkin), Elijah Wood, Fred Savage, ik en een vriendin vonden Harley Cross (foto) uit Sister Kate ook het einde maar die herinnert niemand zich, iets wat iedereen definitely wel doet bij Edward Furlong! En daarom: Edward, get your ass to Betty Ford zodat we kunnen wachten op je comeback. (Bij nadere inspectie lees ik dat je cocaine ook kan roken zonder dat het crack hoeft te zijn. I'm not a fan. Of all the drugs).
Hier een video met de jonge Edward Furlong. Je hebt the lil' George Bailey kid (de scene die na 5 minuten in de video aanvangt) en Edward Furlong: the cute kiddieboys waar je als kleine meid van dromen kan.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

inmiddels is het weer goed met hem hoor, hij is weer flink afgevallen en... als je wilt kan je hem binnekort ontmoeten ;) hij komt naar duitsland, vlak over de grens

katie morosky zei

Fijn te lezen dat hij weer beter is. Ik zag hem ook nog es op een recent YouTube filmpje. En hij zag er toen inderdaad wel stukken beter uit. :-)