van veel wat

Hello!

Wees welkom op deze pagina. Hij is nog jong, hij is nog fris. Maar we gaan er keihard tegen aan! 


woensdag 14 december 2011

zweedse vrouwen en italiaanse mannen

Veel mensen hebben een zwak voor mensen uit een bepaalde streek. Dat Zweedse vrouwen geliefd zijn bij veel mannen weet iedereen en de Italianen zijn ook best populair. Bij man en vrouw. Af en toe hoor ik dingen voorbijkomen als: ik heb een zwak voor mannen van die origine, en ik ben daar dus totaal niet anders in. Ook ik kijk wel es een keertje meer om bij bepaalde streken. Wat natuurlijk niet betekent dat ik dat nooit bij andere doe, alleen gebeurt het bij de onderstaande dus net een paar keer meer. Ik geef ze u door en ik heb er zowel een man als vrouw ding van gemaakt. Maakt de post voor iedereen wat leuker. Countdown.

10. Japanners: ik heb een voorliefde voor de Japanse cultuur, en blijkbaar ook zijn mensen. Ze hebben doorgaans een fijn jeugdig gelaat en dat maakt hen ietwat, schattig. Verder gaan Japanners goedgekleed, zij durven tenminste iets over the top knap dragen.


9. Somaliërs: om helemaal correct te zijn mag ik nu niet over Somaliërs spreken maar over de Somali binnen Somalië. Het gaat hier immers om een etnische groep die zich verder strekt dan Somalië maar ik vind vooral hun Somalische tak tamelijk indrukwekkend. Ondertussen zijn de Somali wel berucht om hun edele trekken. Think Nefertiti. Heel wat modellen behoren tot hen. Somali: typische intrigerende modellen look.

8. Koreanen: wat voor Japanners geldt, geldt ook voor Koreanen alleen zijn zij nòg schattiger. Wat hen nog iets fascinerender maakt.



7. Senegalezen: en hier bedoel ik de Fula binnen Senegal. Ik vind hen zo knap! Ze hebben een fijn gelaat en dat in combinatie met een bijna pikzwarte huid zorgt voor een wauw-effect. De ogen komen hierdoor nog sterker naar voren. Ik pik de Fula van Senegal er vaak zo uit. Ze vallen gewoon op met hun magische schoonheid.


6. Polynesiërs: de Polynesiërs van Hawaii, Frans-Polynesië, Nieuw-Zeeland en nog heel veel eilanden in Oceanië. En er is een reden waarom Gauguin hen zo vaak geschilderd heeft. Ze zouden een mix zijn van East en Black Asians. Vandaar dat unieke en toch heel herkenbaar uiterlijk.


5. Latijns-Amerikanen: toe maar, laat ik meteen maar een hele streek nemen. So true. Ik bedoel dan in het bijzonder Colombia, Cuba, Puerto Rico, Mexico, Dominicaanse Republiek, Venezuela en nog een land dat later terugkomt. Zowat overal waar de rassen onderling zijn vermengd. Me gusta.


4. Midden-Oosterlingen: alweer een hele streek dus en zeg maar gerust dat ik er de oorspronkelijke Semitische volkeren mee bedoel. Mensen uit het Midden-Oosten hebben vaak van die grote blinkende ogen met lange volle wimpers en daar heb ik een zwak voor. Maar ik vind hen sowieso ook gewoon knap, de Semitische volkeren. Toch onderschrijven: Midden-Oosterlingen, beste ogen.



3. Fransen: aha, les Français. Frankrijk heeft van die internationale sterren waar Amerikanen 'wild' van worden omdat zulke mensen blijkbaar 'only in Frankrijk' bestaan. En daar zie je hen dus gewoon rondlopen. In de metro, op de Champs Elysées.


2. Italianen: typisch, Italianen. Maar hoe kan ik anders? Ook ik heb een megazwak voor Italianen dus. Italianen hebben de ogen van Midden Oosterlingen, het verfijnde en de charmes van de Fransen, ze gaan net als Japanners en Koreanen goed gekleed en ze hebben het haar van, tja, Italianen. Allemaal heel goed te zien in Italiaanse films. Knap land, knappe bewoners.


1. Brazilianen: ik weet niet of dit voorspelbaar is. Tussendoor moet ik er ook even bij vermelden dat Braziliaans Portugees, Frans en Italiaans mijn lievelingstalen zijn. Niet dat het een met het ander te maken heeft, of misschien wel, geen idee. Waarom ik zo'n ontzettend zwak heb voor Brazilianen? Ze zijn het meeste gemengde volk, ze hebben vaak van alles wat. En dat vind ik ongelooflijk.




Geen opmerkingen: