van veel wat

Hello!

Wees welkom op deze pagina. Hij is nog jong, hij is nog fris. Maar we gaan er keihard tegen aan! 


maandag 1 december 2008

mijn liefde voor Prince gaat diep, zo diep

Jaren geleden in Gent als student ontdekte ik Prince. De reden hiertoe was eerder atypisch: plots had ik het in mijn hoofd gehaald dat m'n hoofdpersonage in de verhaaltjes die ik verzon het meest van Prince hield. Nu heb ik m'n hoofdpersonage zo ontzettend graag dat ik zelf ook nieuwsgierig werd naar Prince en zijn driedubbele greatest hits cadeau vroeg, het was de beste muziek die ik ooit hoorde (later, niet veel later kwam de P-funk pas). Eindelijk klonk muziek zoals ik het wou, alles wat ik wilde horen bracht Prince. En veel meer. 
In tegenstelling tot een andere Ik-hou-van-Princeblogster heb ik wel het geluk gehad hem live te kunnen toejuichen. Je raadt het wellicht: het beste concert dat ik ooit mocht meemaken. Prince is virtuoos, met z'n stem, z'n dans, z'n spel op de instrumenten,... Hij heeft geen show achter zich nodig, hij is de show. Ja, Prince, helemaal mijn ding.  Symbol of love, the artist mainly known as a great man.  

                 

 SATURDAY. 23h00 www.radiobeton.com.

 http://www.myspace.com/captainffonk.

 http://www.dailymotion.com/capitainfunkk

 http://captainvideo.hi5.com

**Séléction [VIDEO SOUL/FUNK.80's]**

 http://captainfunk.kewego.fr

           

Mots-clés : soul funk            
           
                        Video de captainfunk           

 

2 opmerkingen:

Valerie zei

De andere ik-hou-van-Princeblogster slaat weer groen uit van jaloezie!

katie morosky zei

Ja, dat ben jij inderdaad! Niet groen worden: jouw tijd komt wel, heus. Zolang hij nog geen 80 is heb je een kans... en dan nog. Heb BB King op z'n 80ste ook nog geweldig zien spelen. Prince zal dat minstens evenvaren! Hij komt wel es, hoor.

Hij komt, hij komt, die superfunky Prince. Mijn popidool, jouw popidool, no 'ne like him ever since! :-)