van veel wat

Hello!

Wees welkom op deze pagina. Hij is nog jong, hij is nog fris. Maar we gaan er keihard tegen aan! 


maandag 14 november 2011

larry. graham

Woensdag ga ik naar Hasselt: eerste keer Hasselt! Ik ben ook nog nooit in Leuven geweest. En ja, er wordt wel es over gelachen: jij bent nog nooit in Leuven geweest: haha! Dus ook nooit op Marktrock. Al heb ik Noordkaap live gezien in Brussel: 'Het is weer druk in Leuven. Toedoedidoedidoedam'. Een groep uit Hasselt die in Brussel kwam zingen over Leuven. Dat heet Vlaanderen. Of België. Let's talk about België:
Al die verhalen over die scheiding. Vlamingen en Antwerpenaren (ik zeg het altijd zo en ik geef toe dat ik altijd eerst de Antwerpenaren vernoem) hebben Amsterdam mee helpen groot gemaakt, zorgden mee voor de 17e eeuwse Gouden Amsterdamse eeuw en de Belgen gingen mee aan boord om van New York een nieuwe stad te maken. Antwerpenaren waren eigenlijk Brabanders. Zaten ook Walen mee aan boord dus. Vlamingen en Walen: mens erger je niet want eigenlijk was het niet zo pluis om die Native Americans hun stad te ontnemen. Maar toen was er nog sprake van het eiland Manhattan over te kopen. Belgen en Hollanders deden aan overkoop wat nog wat anders is dan de andere Amerikaanse geschiedenis. Vlamingen en Walen en ook die Hollanders stonden aan de voet van Manhattan. En 't waren vooral Antwerpenaars en Amsterdammers: de huidige New Yorker is grofgebekt. It comes from no stranger.
Ik ga dus naar Hasselt naar een funklegendarische artiest: Larry Graham. Hij is van Sly & The Family Stone en everybody knows I love Sly Sly & The Family Stone. En vele jaren later ging hij naar Prince. En iedereen weet dat ik een Princefanaat ben. Fanaat. Niet zomaar iemand die hem leuk vindt, het gaat veel verder dan dat. Ik ben zo'n fan die op een internationaal Princeforum zit, dat soort fan. Dus woensdag naar Larry Graham. Ik zag hem ooit op een talkshow met Prince (euhm, ja, ik ben dat soort Princefan die naar interviews gaat zoeken) en hij leek best wel cool. Net na ik hem zag op Werchter veel van van m'n favoriete nummers spelen. Me thinks he's cool en ga me niet tegenspreken.



Geen opmerkingen: