van veel wat

Hello!

Wees welkom op deze pagina. Hij is nog jong, hij is nog fris. Maar we gaan er keihard tegen aan! 


dinsdag 18 oktober 2011

dagen in de stad

Maffe dagen achter de kiezen:

De week begon al bizar met een tekstje voor Steph Goossens. Ik hoop op een uitnodiging voor de première. Sien Eggers is er hopelijk ook weer, ik hoù van haar.
Vrijdagavond feestje voor Val voor wie ik de pérfecte cadeau had. Ik heb er een jaar over gedaan om voor haar de perfecte cadeau te vinden en ik had hem. Het was bij de Paul te doen, in Antwerpen kent iedereen de Paul, yeah. De dag erna naar de opening van een nieuw kapsalon alwaar Val me oppikte om vervolgens naar our friend, een artiest te gaan. Nabil. Nabil is jurist, geeft Nederlands en schrijft en zingt. Het werd leuk: bij het parkeren werden we gewaarschuwd dat de auto verkeerd stond. En wij maar lachen. Hij had gelijk. Minder lachen.
Eenmaal binnen mijn dieet in de prullenbak gegooid met een koffiekoek en onthaald worden door de Antwerpse stadsdichter. He's nice. Our friend, een artiest deed een optreden bij dé Irène. Inmiddels gekend van Benidorm Bastards. We sloten de keet af na Irène meermaals te kussen en te bedanken en ik ging vervolgens uit, in een dancing die vroeger leuk was en nu niet meer.
De dag erna om eten lopen en vervolgens in m'n staminee blijven plakken met vrienden. En Kenneth was d'r ook. Kenneth heeft een film gemaakt, ik heb hier ooit de trailer gepost omdat ik graag reclame maak vrienden.
De dag erna alweer lopen om eten om vervolgens met Antje van Antwerpen dé Antwerpse actrice de hele namiddag door te brengen. She's also nice. En dan Jan gezien, in Antwerpen kent iedereen hem.
Euhm, ik had een paardaagse, ni normaal.
Een paar weken eerder heb ik trouwens de zus van Katja, Birgit Schuurman ontmoet. Ik was flabbergasted want ik heb het nogal voor Katja. Ik ben speciaal naar Amsterdam gaan reizen om een theaterstuk van van Warmerdam te zien met Annet. Maar 't gaat nu over Katja. I like her.

Ik hoop ooit es De Jeugd te ontmoeten: I like them too. Maar deze video post ik vooral om Katja.



2 opmerkingen:

LUC zei

Met veel plzier leest ollie dat je zwerft in je leven langs de goede interessante dingen en mensen ! Daar is Ollie heel blij mee. Jammer dat ik een oude knor ben anders zou ik misschien daar mee van genoten hebben. "Keep on that line Stephanie "

Van velen , heel velen kan Ollie dit helaas niet zeggen !
Geniet van je jeugd en de leukste dingen !

katie morosky zei

Dankje, Ollie! Een oude knor is een interessante knor, vinnik. :-)