van veel wat

Hello!

Wees welkom op deze pagina. Hij is nog jong, hij is nog fris. Maar we gaan er keihard tegen aan! 


zondag 31 oktober 2021

Een drumster met Prince



 Waar komt de naam Vanity vandaan? Er zijn naar ik weet twee verhalen: Prince zag zijn evenbeeld en noemde het Canadese model Vanity. Of een ander vertelsel: hij wilde haar vernoemen naar het vrouwelijke geslachtsdeel. Daar paste ze voor. De 6 komt van drie meiden en het aantal borsten, of course: His Royal Badnesss. Hij schreef hun songs, naar de buitenwereld toe leek het alsof ze het zelf deden.

Prince en zijn vrouwen. 

Sheila E. Voor haar was het liefde op het eerste gezicht, a big love. Het waren zijn ogen, schreef ze: vlammende ogen. Smaken verschillen, ik vind Prince ook heel aantrekkelijk. 
Sheila E. is een getalenteerde drumster, samen met Vanity en nog andere ladies een van mijn favoriete Prince dames. Trouwens, Nicole Richie is biologisch gerelateerd, ze spreekt over uncle Michael Jackson, uncle Prince. Ach, ik had een nonkel Bob, en niet de beroemde. 
 Je hebt Prince, Prince and The Revolution met onder meer Wendy en Lisa. Prince and The New Power of  Generation. NPG. Sheila E. was doorgaans van de partij: Erotic City is een B-kant duet, The Glamorous Life en A Love Bizarre werden haar songs. Op A Love Bizarre kan je Prince op de achtergrond horen zingen. 
Twee keer zag ik hem live A Love Bizarre vertolken, hét moment waarin mensen op het podium werden getrokken. Met mijn Golden Circle ticket hopen om ook op het podium te komen. Niet gelukt. Met Larry Graham, een vriend van hem, wél twee keer op het samen op het podium gedanst. Maar dat is een ander verhaal. 




Geen opmerkingen: