van veel wat

Hello!

Wees welkom op deze pagina. Hij is nog jong, hij is nog fris. Maar we gaan er keihard tegen aan! 


maandag 20 december 2010

winter whoholand

Ik neem m'n woorden terug: een paar dagen geleden zei ik nog: "Eigenlijk vind ik die sneeuw niet zo erg nu. Want dan krijgen we misschien een witte kerst." Ik neem die woorden volledig terug want de sneeuw is wel erg. Het is koud, het verkeer ligt in de knoop, je hebt moeite om niet te vallen op straat. Allemaal erg leuk. Heel erg leuk. En denk dan maar es aan al die oudere mensen die binnen moeten blijven. Sneeuw is alleen maar leuk voor kleine kinderen die dan een sneeuwpop kunnen maken. En achteraf huilen omdat hun vingers pijn door die koude. Ik heb overigens winterhanden, door de vrieskou ooit gekregen.
Er moet effe sneeuw zijn op kerst, van 's avonds tot 's nachts en dan weer snel weg. Zodat we met oudjaar op straat kunnen, jawel.



3 opmerkingen:

LUC zei

Leuke liedjes , en ja sneeuw is voor de kinderen heel leuk ; maar voor de volwassenen bittere ellende ! Onze arbeiders hier kunnen niet werken door de koude en sneeuw en Ollie krijgt er het gezaag ervan doer de besturen en de bazen ! Nog drie dagen en hij is er van af!En jij ook zeker ?

LUC zei

Vandaag latse dag op kantoor , Mag Ollie (luc) je een veilige overgang van oud naar nieuw toewensen en hopelijk nog veel interessante jonge blogjes van "journalist" Stephanie in 2011!

katie morosky zei

Dankje, jij ook, Ollie. Feest ze!!! :-))