van veel wat

Hello!

Wees welkom op deze pagina. Hij is nog jong, hij is nog fris. Maar we gaan er keihard tegen aan! 


donderdag 16 december 2010

dancing with the stars

Er zijn zo van die clips waarin popsterren de hele clip lang hetzelfde pasje uitvoeren. Hun eigen freestyle dance. Om dat te voorkomen hebben ze vast de choreografie uitgevonden want de hele clip lang naar een zanger(es) kijken die geen variatie brengt in zijn/haar bewegingen is een beetje raar. En soms wel lachen. Ik heb voor u geselecteerd een top vijfje van altijd 't zelfde. We gaan aftellen omdat het bijna nieuwjaar is:

5. Vanessa Paradis - Joe Le Taxi: toegeven, Vanessa was toen nog heel jong, amper een tiener dus ingewikkelde popdansjes kon ze vast niet brengen. En 't is best wel schattig. Elle, Lolita.


4. Victoria Beckham - Who Do You Think You Are: Victoria heeft er jaren van danslessen opzitten, ze was heel gedreven en heel fanatiek en toch doet ze telkens dezelfde bewegingen dat je eigenlijk amper dansen kan noemen, eerder poseren. In de choreografie is ze wel flawless. Sommige mensen zijn beter in het een, andere mensen in het ander dus geef Victoria alsjeblieft een choreografie!


3. Keisha Buchanan - In The Middle: Suagababe Keisha schudt de hele clip lang overtuigend met haar heupen. De hele clip lang.


2. Rick Astley - Never Gonna Give You Up: zelfs in z'n handbewegingen zit er amper variatie. En net daarom een volwaardige nummer twee. The Rickroll.


1. Ray Slijngaard - No Limit: Ray danst niet, Ray shot en duwt tegen de lucht. Zelfs op de achtergrond zie je hem voortdurend shotten en duwen. In de 90's deden we z'n move na. Euhm. En dus niet ironisch, we meenden het.



Geen opmerkingen: