van veel wat

Hello!

Wees welkom op deze pagina. Hij is nog jong, hij is nog fris. Maar we gaan er keihard tegen aan! 


zondag 9 oktober 2016

Leeftijd is meer dan een nummer

Ik denk dat sommige types gewoon zo woest aantrekkelijk zijn dat hun leeftijd er niet toe doet, ik heb het nu niet over kinderen. Sean Connery blijft een aantrekkelijke vent, evenals Bruce Willis. Aan het andere uiterste heb je dan die te jonge Marokkaan. Mensen zeiden me vaak:"Stefanie, ben je gek?" Tot ik een foto liet zien: "Oh maar. Wow!"
Natuurlijk is het vervelend, types die leeftijd overschrijden. Je gaat nl. aan jezelf twijfelen. In het verleden heb ik een heleboel jonge kerels afgewezen: "Ik toch niet?" En zie mij nu. Een surrealistisch moment was in een discotheek toen een van m'n leerlingen om mij aggressief begon te worden. Hij wou me niet loslaten en ik dacht: "Huh?" Of die keer toen een acht jaar jongere kerel - echt een plaatje, zelfs model geweest - zijn vriendin met mij wou bedriegen. En ik dacht "Huh?" Je ziet, ik ben niet iemand die op jonge gastjes ligt te azen.
Het leukste vond ik wel toen ik les gaf aan volwassenen en een kwijlgast, echt een gast om op te kwijlen zo sexy, 10 jaar jonger, van het begin tot het einde met mij stond te flirten. Ik ging daar niet  op in maar dat was LEUK. En nu staat die kerel in een kalender sexy te wezen. Of die veertien (!)
jaar jongere kerel (met het aanbiddelijke lijf) die mij uitvroeg. 😳 Waarom zeg ik nee? Stefanie toch.
Ik zeg dus nee omdat ik dan wél aan leeftijd kan denken. En ik vind het bizar dat ze me vragen. Maar met die te jonge Marokkaan is dus niks te bizar. Zelfs m'n lesbische kennis viel bijna in zwijm toen ik een foto toonde. Niks is dus te bizar. Of die tien jaar oudere nuchtere vriendin die helemaal dol werd "Wow, il es beau! Franchement, il est beau! " en dat dan ook nog es tegen anderen begon te vertellen. Die keer was ik het niet. Niks is dus te bizar.
Ik vond het ook wel leuk toen ik m'n gevoelens opbiechtte en hij daar helemaal niet raar op reageerde. We schillen echt een pàk. Een kennis zei me, als je in de film dit scenario hebt dan zou iedereen zeggen dat het compleet ongeloofwaardig is. Right on. En het is wel een beetje zoals in een ongeloofwaardige film, deze drie jaar. En misschien vind ik dat ook wel leuk: iemand die geen kick geeft om mijn bizarre verboden gevoelens voor hem.
Eigenlijk kan ik wel zeggen dat ik nog nooit (ik spreek nu over mijn volwassen jaren) nog nooit op een harde manier ben afgewezen geweest. Ik heb nog steeds contact met alll mijn sujets. Drie. :-) Of als ik die Hollandse dj erbij reken. Vier. Geen een ervan heeft mij op een harde manier afgewezen. De Hollandse dj las graag m'n mails, de ingenieur verraste ik te pas en te onpas met nachtelijke bezoeken :"Kom maar af!", de eerste echte verliefdheid weet het zogenaamd niet maar eigenlijk wel en hij vindt dat leuk en dan de te jonge Marokkaan was in de wolken toen ik opbiechtte verliefd op hem te zijn. Hij vond dat leuk. Zie, ik ben nog nooit een keer keihard afgewezen geworden. Integendeel.
Misschien pik ik er ook altijd types uit die je op de leukste manier ever afwijzen. Ik stond ervan te kijken toen die ingenieur altijd de telefoon opnam wanneer ik hem belde. Dag en nacht. Kan je op een leukere manier worden afgewezen?
Uiteindelijk is het niet makkelijk om je gevoelens op te biechten - ik heb er bijna een fucking jaar over gedaan om dan zwaar onder dwang mijn gevoelens op te biechten aan die jonge kerel. Dan is het natuurlijk wel BANGELIJK (toch kenbaar maken dat ik Antwerps ben) om op een lieve manier afgewezen te worden. Ik denk als het nog es gebeurt, ik geen jaar meer ga wachten. Misschien twee weekjes. 😉
En nu ik er verder over nadenk: eigenlijk is het compleet crazy de manieren waarop ik telkens ben afgewezen. Eigenlijk is dat niet normaal. Ik kan je wel zeggen dat het leuk is maar bij een normale afwijzing houden mensen afstand. En dat gebeurt bij mij dus totaal totaal totaal niet. Vier keer op een rij. En ik heb nog steeds contact na al die stoten die ik heb uitgehaald met m'n vier sujets. Misschien vinden ze het schattig, aandoenlijk m'n gedrag. Misschien ben ik iemand die als ze eenmaal verliefd op je wordt je contact mee houdt.

Geen opmerkingen: