van veel wat

Hello!

Wees welkom op deze pagina. Hij is nog jong, hij is nog fris. Maar we gaan er keihard tegen aan! 


dinsdag 14 juli 2015

de oudste vriendinnen

Ik weet niet hoe te beginnen:

Ik was negen en zat op de tekenschool. Na de awkward kennismaking had ik er inmiddels een vriendin gevonden, Etske. Vriendinnetjes die samen tekenden en tijdens de pauze ook nog es samen zaten. En dan kwam Cobi met haar zus. Leuker dan mij. Zij trok Etske mee en ik keek toe. Het jaar erna was ze weg en had ik Etske weer voor mij. En Noëmie kwam er ook bij. We waren met z'n drietjes en samen gingen we naar het theater en de jeugdbioscoop en nog es naar het theater. 
En dus Cobi.
Na jaren moe te zijn van de Dames (toen een megastrenge uniform katholieke school met veel franskiljons en snobs. Haha, ik heb er ook leuke tijden gehad, koester nog wel de meiden van toen :-) ) ging ik naar de Steiners (Steinerschool) en zag Cobi weer. Ze kon zich onze tekenschool niet meer herinneren. Tot op de dag van vandaag niet meer.  :-)
We werden snel vriendinnetjes en ook met Ans en Anneleen. De meiden op de foto. En eigenlijk zijn we met ups en downs altijd vriendinnen gebleven. Da's écht heel mooi. Met élk een heb ik prachtige herinneringen.
Een greep:  (een greep uit de zoveel gebeurtenissen)
met Cobi, ken ik al zo lang. Was er toen m'n broer z'n eerste fuif gaf. Samen effe in Gent gezeten. Zij hielp mij met de megaverhuisfromhellenduseeuwigdankbaar naar Brussel. 
met Ans: ken ik ook al zòlang. Met haar had ik een idee om een krantje op te richten. Het idee was goéd! :-) Toen ik uit Gent kwam was ze de eerste de me weer aanhaalde. :-)
met Anneleen: ken ik ook al zòlang. Met haar m'n 18e verjaardag gevierd. In Amsterdam. Yeah, in Amsterdam, wij tweetjes. :-)
Misschien dat we morgen ruzie krijgen en elkaar niet meer willen zien. Maar de herinnering blijft.


Geen opmerkingen: