van veel wat

Hello!

Wees welkom op deze pagina. Hij is nog jong, hij is nog fris. Maar we gaan er keihard tegen aan! 


woensdag 2 februari 2022

Jason en Lisa


 Ik kan er niets aan doen, ik kan het gewoon niet helpen, eerlijk gezegd - en ik weet best hoe belachelijk dit klinkt -  de ‘split up’ tussen Jason Momoa en Lisa Bonet heeft me geraakt. Als andere celebrity koppels uit elkaar gaan, I don’t really care that much. Tenzij ze zich zo - kan het erger? - uitdrukken als Paltrow en Martin met hun ‘conscious uncoupling’. Hoe verzin je dit soort zogenaamd diepzinnig gelul? Ah ja, The Goop. 
Meestal, I don’t care dus. Het vrij recente bericht van Lisa en Jason heeft me toch geraakt. 

Lisa Bonet moet zowat een van de coolste dames van de 80’s, 90’s zijn. Jason Momoa, 12 jaar jonger, zag haar in The Cosby Show - ik denk dat we toen allemaal Lisa Bonet in The Cosby Show hebben gezien - en hij wist: dit wordt mijn vrouw. Blijkbaar heeft ze dat effect wel es op anderen: Lenny Kravitz dacht hetzelfde toen hij haar op een cover zag, we kennen de geschiedenis van Lenny en Lisa. 



Lenny en Lisa leken een match made in heaven. Alleen had Lenny nogal moeite om trouw te blijven. Zacht uitgedrukt. Jason en Lisa leken ook voor elkaar gemaakt tot - en dat maakt het des te pijnlijker - corona op het podium kwam. De ‘actor’ op het podium waaraan we allemaal een bloedhekel hebben. Lisa Bonet is al sinds haar jonge jaren een uitgesproken antivaxxer en een aanhanger van twijfelachtige complottheorieën. Op YouTube terug te vinden. Jason is dat niet. 
Toen ik het bericht opving over hun scheiding met bijhorend statement over ‘veranderde tijden enzo’ wist ik meteen waar de lamp brandde: eerder las ik al over Lisa’s radicale alternatieve ideeën. Gaandeweg sijpelde het nieuws door dat inderdaad dit een belangrijke oorzaak was. Hopelijk zijn er nog andere zaken in het spel want om na 16 jaar uit elkaar te gaan (en niet te vergeten met twee prachtige kinderen) enkel omwille van een vaccinhouding vind ik zwaar overdreven. Dan ben je elk gevoel voor redelijkheid kwijt. 
Maar, eigenlijk, I don’t blame them: sinds 2020 the world has gone crazy. 



Geen opmerkingen: