van veel wat

Hello!

Wees welkom op deze pagina. Hij is nog jong, hij is nog fris. Maar we gaan er keihard tegen aan! 


maandag 1 juni 2009

I choose vegetarianism

Na een lang gesprek met iemand te hebben gevoerd over het al dan niet eten van vlees heb ik twee weken geleden de beslissing genomen om voortaan als vegetariër door het leven te gaan. De ware toedracht van mijn keuze is irrelevant, feit is wel dat ik steeds meer en meer achter m'n keuze sta. 
En ik weet niet of ik na het zien van deze video nog in staat ben een smakelijke hap vlees door te slikken.

3 opmerkingen:

Valerie zei

Zelfs de gruwelijkste video kan mij niet weghouden van mijn heerlijk stukje steak... :-)

soomi zei

Hmmm, ik kan me wel iets voorstellen van de manier waarop dieren worden gedood voor een klein stukje vlees op m'n bord.. Vind je keuze daarom goed Katie (of eigenlijk Stefanie natuurlijk...) Houd je het nog vol? En eieren? eet je wel eieren en vis? (Heb gelukkig niet je hele video bekeken, weet het al genoeg zonder de gruwelijke waarheid onder ogen te zien- tikkeltje hypocriet). Maar allé, ik vind het echt bewonderenswaardig en goed van je dat je vegetarier bent geworden.

Chapeau.

katie morosky zei

AnnaStesia, AnnaStesia! Uiteindelijk is het niet anders dan met bont te liggen lopen, om de lijn superhard door te trekken. Maar ik draag ook leer natuurlijk, natuurlijk. :-)
Soomi, ik eet nog steeds geen vlees. Eieren wel volop en vis zal ik ook nog wel eten. Ik ben sowieso nooit echt gek geweest op vlees (met uitzondering van wild en gevogelte) dus echt moeilijk is dat niet voor mij. :-)